Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj pasta do pieczywa ,pasta z jajek i startego na tarce sera żółtego z majonezem i dodatkiem chrzanu tartego. Polecam
tarka, garnek, miska, łyżka , widelec,
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Składniki
Jajka ugotować na twardo z dodatkiem soli, po ugotowaniu obrać , zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub rozgnieść widelcem, dodać starty na małych oczkach tarki ser żółty, doprawić do smaku pieprzem i solą, połączyć z majonezem i chrzanem. Całość wymieszać do połączenia składników. Opcjonalnie posypać posiekanym szczypiorkiem lub cebulką zieloną. Smacznego
Ser zetrzeć.
Jajka ugotować na twardo.
Doprawić do smaku i połączyć z majonezem.
Pasta jajeczna serowa gotowa do podania.