Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kroimy w drobne paseczki, własnoręcznie wędzony boczek, 2 polówki cebuli, przesmażamy, wrzucamy drobniutko pokrojoną szynkę, własnej roboty przysmażyć, 2 jaja, już bez sili i degustujemy:)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Składniki
Składniki mięsne drobniutko kroimy, dodajemy 2 połówki cebuli przesmażamy, wyciągamy cebulę, dodajemy 2 jajka, szczyptę pieprzu, nie solimi. 2 min i gotowe:)