Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna jajecznica stworzona przez popularnego Kucharza Gordona Ramseya
Garnek lub Patelnia Łyżka widelec
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
1: Do Garnka włóż 3 wcześniej rozbite jajka oraz masło 2: Zacznij gotować na małym ogniu 3:Kiedy jajka zaczną powoli się ścinać co 30 sekund mieszaj je na ogniu i poza i tak kilka razy aż się zetną 4: Kiedy jajka będą odpowiednio według ciebie ścięte dodaj zimnej śmietany i mieszaj 5: Dodaj sól pieprz oraz twoje dodatki 6: Serwuj najlepiej z Pomidorami, Pieczarkami lub z pietruszką