Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica z jaj od kur wesołych na wędzonym boczku, idealna na poranne śniadanie.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 19
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 19
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 19
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 19
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Boczek wędzony kroimy w kostkę i smażymy na patelni do lekkiego zarumienienia. Na usmażone skwarki wbijamy jajka, doprawiamy pieprzem i solą.
Gdy jajka zaczną się ścinać mieszamy wszystkie składniki na patelni i smażymy na taką jajecznicę jaką lubimy, na więcej pod pieczone lub luźniejszą.
Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem. Smacznego!!!