Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznicę chyba każdy potrafi zrobić...ale czasem warto sięgnąć po dodatki, które zdecydowanie poprawią jej smak :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 56
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 264
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5416
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 56
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 264
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5416
Składniki
Boczek pokroić w paski i usmażyć na patelni. Następnie dodać umyte i pokrojone w plastry pomidorki. Smażyć ok. 1 min. Jaja roztrzepać połączyć z pokrojonymi oliwkami i przelać na patelnię, wymieszać. Doprawić do smaku. Podawać z pieczywem ( u mnie bułka z fetą i szpinakiem). Smacznego!