Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte śniadanie,które doda energii na cały dzień.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88284
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88284
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44
Składniki
Usmażyć jajecznicę na boczku. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Liście sałaty opłukać, pomidory pokroić w półtalarki, cebulę w półpiórka. Sos winegret: ocet wymieszać z solą, dodać oliwę i doprawić pieprzem. Ułożyć surówkę na talerzu i polać sosem winegret. Na wierzch położyć jajecznicę i udekorować listkiem bazylii