Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca ze smażoną wędzonką, poranna jajecznica podana z domowego wypieku pieczywem. Polecam.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 139
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 169
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 908
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 139
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 169
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 908
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy pokrojony w małe kawałki boczek, pokrojonego pomidora i pokrojoną w pół plastry cebulę.
Gdy boczek z cebulą lekko się zarumieni dodajemy jajka, mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem.
Smażymy do momentu żeby jajecznica nie była za mocno usmażona.
Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem. Smacznego!!!