Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakoszy szlachetnych grzybów przekonywał nie będę, a ciekawych zachęcam.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Składniki
Grzyby dokładnie umyłem, podzieliłem na mniejsze kawałki, w durszlaku osączyłem (im mniej wody tym krótszy czas smażenia). Na patelni rozgrzałem klarowane masło, zeszkliłem cebulę, wrzuciłem grzyby. Dusiłem, aż woda zawarta jeszcze w grzybach odparowała. Wbiłem jajka, doprawiłem solą i pieprzem. Podałem ze świeżym pieczywem.