Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny aromat na talerzu! Życzę smacznego :)
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 223
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 502
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 83
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 223
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 502
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 83
Składniki
Kurki trzeba dokładnie oczyścić. Większe sztuki warto pokroić na pół. Kurki podsmaża się a niewielkiej ilości tłuszczu do momentu gdy puszczą sok, potem on odparuje a grzyby się lekko przyrumienią. Wtedy można wbić jaja, posolić je i popieprzyć. Jest wiele indywidualnych metod smażenia jajecznicy, proponuje jaja mieszać od razu do momentu, aż wszystko się zetnie.
Smacznego :)