Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i bardzo pożywne śniadanie, a przede wszystkim bardzo szybkie w przygotowaniu.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 26
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 26
Składniki
Na początku myjemy i kroimy pomidora na kawałki (wielkość kawałków dowolna). Pokrojonego pomidora wrzucamy na rozgrzaną patelnię i smażymy na wolnym ogniu do momentu aż pomidor będzie miękki. Dodajemy 3 jajka i zioła prowansalskie. Jak macie koperek to oczywiście też możecie dodać, lub jakieś inne zioła. Cały czas smażymy na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając. Dodajemy pieprz i sól do smaku.