Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega szybkie i pyszne śniadanie :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
Na patelni podsmażyć posiekaną cebulę, a następnie dodać pastę. Chwilę smażymy doprawiając, do smaku solą i pieprzem (sos jest dość ostry, więc proponuję ostrożnie z pieprzem) i wbijamy jajka. Czekamy aż białko się zetnie (nie mieszamy!), ale żółtko pozostanie płynne. Dekorujemy bazylią.