Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajko jak w tytule dobre na lekkie śniadanie lub przystawkę.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 228
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 228
Składniki
tosty wkładam do tostera lub piekarnika Małą miseczkę wykładam folią spożywczą i wbijam w nią jajko zakręcając boki aby powstała "sakiewka" Sakiewkę wrzucam do osolonej gotującej się wody na 3 min W tym samym czasie do tego samego garnka wrzucam szparagi Pokrojoną w plastry szynkę lekko podsmażam na maśle dodając na koniec serek topiony. Cały czas mieszając aby ser się rozpuścił. częścią serka z szynką smaruję tosty a pozostałą polewam ugotowane jajko ułożone na toście. odrobina posiekanego szczypioru oraz kilka plasterków rzodkiewki wraz z szparagami tworzą pyszną a jak że prostą kompozycję