Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy sposób na śniadanie.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Składniki
Zapraszam do zobaczenia krótkiego filmu, w którym pokazuję jak przygotować takie śniadanie.
Bułki przekrajamy w 4/5 wysokości. Środek wydrążamy. Na dnia układamy wędzonego łososia i wrzucamy odrobinę posiekanego szczypiorku. Wlewamy jajko (warto się postarać, aby żółtko zostało całe. Doprawiamy solą i pieprzem. Górę smarujemy oliwą z oliwek i posypujemy ziołami prowansalskimi. Zapiekamy przez 15 minut w 180C. Po wyjęciu podajemy ciepłe posypane posiekanym szczypiorkiem. Życzę smaczego!