Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa i sycąca propozycja na pastę kanapkową.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 61
Składniki
Makrelę obrać ze skóry i wyciągnąć ości. Tak oczyszczoną rybę porwać na mniejsze kawałki i przełożyć do miseczki, a następnie dodać ocet jabłkowy, jogurt, koperek, tymianek, pokrojoną w kostkę czerwoną cebulkę, przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku oraz doprawić solą, pieprzem, stevią i papryczką chili. Wszystkie składniki zblendować na jednolitą masę.
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, pokroić w drobną kostkę i dodać do przygotowanej wcześniej pasty. Jeszcze raz wymieszać i gotowe! Życzę smacznego!