Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna kanapka posiada 330 kcal, w tym 13g białka, 14,6g tłuszczy i 37g węglowodanów. Przepis na 3 kanapki
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1151
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 659
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 230
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1151
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 659
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 230
Składniki
Jajko ugotuj na twardo (gotuj przez 10 minut). Następnie oddziel z ugotowanych jajek, żółtka od białka. Żółtka wrzuć do miski i rozdrobnij. Białka posiekaj na drobno i dodaj do miski. Posiekaj szczypiorek na drobno i wrzuć do reszty. Dodaj majonez, musztardę oraz przyprawy. Całość dokładnie wymieszaj. Rozgrzej oliwę z oliwek i stosuj pieczywo. Następnie nałóż na jedną kromkę pastę jajeczną i przykryj drugą kromką. Smacznej kanapki!