Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak już cała pierś z indyka będzie upieczona to możemy zrobić z niej kanapki. Super smaczne i dietetyczne. Mięso jest delikatne w smaku, a kanapka wypełniona warzywami. Przetestowałam kanapkę w wersji na zimno ciabatta z oliwkami oraz w wersji ciepłej z grillowanym chlebem tostowym. Obydwie są pyszne.
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 785
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 677
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 62
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 785
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 677
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 62
Składniki
Przygotować sos do kanapki. Proporcje sosu to 1 łyżka jogurtu na jedną łyżkę sosu z pieczeni. Indyka pokroić w cienkie plastry. Do przekrojonej ciabatty włożyć rukole, polać octem balsamicznym. Poukładać na tym plastry pieczeni. Wszystko polać sosem pieczeniowym. Pomidorki przekroić na pół, poukładać na kanapce i przykryć druga warstwą rukoli. Jeść ostrożnie nad talerzem:)