Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i pyszna pasta kanapkowa z wędzonej makreli, czerwonej fasoli z majonezem i szczypiorkiem
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2154
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 986
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2154
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 986
Składniki
Makrelę obrać ze skóry, wyjąć kręgosłup, podrobić mięso wyjmując z niego ości, przełożyć do miski. Fasolę przepłukać, odsączyć i rozgnieść widelcem na drobniejsze kawałki, dodać do ryby. Dodać jogurt, majonez, sok z cytryny i posiekany szczypiorek - całość dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem.