Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza jaglana na słodko - to ciekawy pomysł zarówno na śniadanie, jak i podwieczorek. Ja, ze smakiem, zajadam się nią w pracy. To mój śniadaniowy numer jeden ;)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Kaszę jaglaną przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Banany obieramy i kroimy na drobne kawałki. Skrapiamy sokiem z cytryny. Jogurt łączymy z miodem. Ciepłą kaszę łączymy z bananami i jogurtem. Na talerzu posypujemy płatkami migdałowymi.