Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, pożywne, zdrowe śniadanie, moje II-gie śniadanie do pracy :-)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 163
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 93
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 427
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 163
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 93
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 427
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Składniki
Kaszę opłukać na sitku gorącą wodą, wsypać razem z wiórkami do mleka z wodą, gotować ok. 20-25 min. na małym ogniu (aż kasza będzie miękka i wchłonie płyn). Lekko przestudzić, dodać miód (ilość w zależności od upodoban), żurawinę i gruszkę pokrojoną w kostkę. Smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno. Smacznego :-)