Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe błyskawiczne kluseczki z cukrem i płatkami fiołkowymi oraz masełkiem.
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 187
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 169
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1417
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 187
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 169
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1417
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy widelcem lub łyżką. Zagotowujemy wodę, solimy ją i kładziemy kluski. Najpierw zanurzamy łyżkę w wodzie, potem nabieramy ciasto wielości 1/3 łyżki i wkładamy do wody. Delikatnie mieszamy kluski i czekamy około 2 minuty od zagotowania. Kluski kładzione wyławiamy łyżką cedzakową, podajemy polane masłem i posypane fioletowym cukrem pudrem i płatkami fiołków.