Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne włoskie śniadanie. Lekkie i bardzo smaczne.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Bułki kroimy na połówki i obficie polewamy oliwą. Opiekamy około 9-10 min w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.
Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy posiekaną cebulę i przyprawy. Mieszamy z łyżką oliwy.
Upieczone grzanki nacieramy czosnkiem. Wykładamy na nie pomidory i powstały sok (dzięki niemu chrupiące na brzegach bułki będą miękkie w środku).
Wszystko razem pieczemy kolejne 6-7 minut i podajemy na ciepło.