Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są naprawdę bardzo pyszne :) Nadają się również na śniadanie Wielkanocne :)
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Składniki
8 jaj gotowanych-pokroić w kostkę ,1 jajko surowe,1 cebulka przesmażona na maśle -drobno pokrojona, 1 łyżeczka łagodnej musztardy,1 łyżeczka musztardy Dijon,1 łyżeczka chrzanu,koperek,natka pietruszki,sól,pieprz i troszkę bułki tartej. Wszystkie składniki wymieszać,uformować kotleciki. Obtoczyć w bułce tartej.Usmażyć z obu stron na złoty kolor Smacznego