Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ładnie udekorowane jaja cieszą oczy!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 4
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 197
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 145
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 4
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 197
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 145
Składniki
Jaja ugotowałam, 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone obrałam i przekroiłam na połówki. Żółtka wyjęłam. Dodałam do nich majonez, śmietanę, musztardę. Pastę paprykową- jest ona słona i ostra. Jeszcze trochę pieprzu i przeciśnięty czosnek. Farsz zmalaksowałam.
Farsz nałożyłam przez woreczek foliowy z uciętym narożnikiem. Udekorowałam ulubionymi dodatkami. Miałam "kawior" z alg, selera naciowego i paprykę.
:D
Smacznego :)