Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dowód na to, że kuskus jest pyszny nie tylko w daniach wytrawnych, ale można go również podać na słodko zamiast płatków owsianych:) Szczerze polecam, zdrowe i smaczne śniadanko:)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 152
Składniki
Kaszę i rodzynki zalewamy gorącym mlekiem. Przykrywamy i zostawiamy na 5 minut do zaparzenia. W tym czasie jabłko myjemy i ścieramy na tarce o grubych oczkach wraz ze skórką. Orzeszki rozdrabniamy. Jabłko dodajemy do zaparzonej kaszy, mieszamy. Przekładamy do miseczki, górę obsypujemy orzeszkami. Smacznego:)