Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lula Kebab w piekarniku z mielonej wieprzowiny
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 696
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16818
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 122
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 696
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16818
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 122
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy chleb, sól, pieprz, paprykę, zioła. Zetrzyj cebulę, posiekaj czosnek, drobno posiekaj koperek i dodaj do mielonego mięsa. Masę mięsną dokładnie wymieszać, uformować wydłużone kotlety, nałożyć na drewniane szaszłyki i położyć na blasze pokrytej folią. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni przez 30 minut.