Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsza wersja francuskiej potrawy, zamiast tłustego słonego kruchego ciasta są liście nasturcji. Bardzo smaczne i gorąco polecam.
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 46
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 37
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 121
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 46
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 37
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 121
Składniki
Rzodkiewki i fetę pokroić w kostkę, kapary odsączyć z wody. Jajka dobrze roztrzepać ze śmietaną, dodać koper włoski i pieprz. Wszystko dobrze wymieszać. Wgłębienia blaszki na babeczki wysmarować olejem, wyłożyć liśćmi nasturcji. Po środku równomiernie rozłożyć kawałki rzodkiewki i kapary, polać masą jajeczno-śmietankową. Piec w 180 C ok. 30 minut. Najlepiej smakują ciepłe.