Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawiam się co by tu zjeść dobrego na śniadanie. Szybkie rozpoznanie w lodówce i już mam pomysł na szybkie i megasmaczne jedzonko :) Trochę zmodyfikowana, ale niemniej pyszna sałatka Caprese.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Do miski przecisnąć przez praskę ząbek czosnku, dodać ocet, olej i musztardę. Dokładnie wymieszać i dodać do smaku odrobinę pieprzu i soli.
Mozzarellę, pomidorki oraz oliwki przekroić na połówki i wrzucić do miski z sosem. Całość przemieszać, tak aby składniki pokryły się dokładnie sosem.
Kajzerki przeciąć i podgrzać w tosterze. Na ciepłych bułeczkach ułożyć sałatkę i po wierzchu posypać bazylią.