Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w miodowo- musztardowym sosie, najlepsze na świecie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Filety wymoczyć w zimnej wodzie. Pokroić w paski. Jogurt wymieszać z majonezem i musztardą, mieszaninę wyłożyć na śledzie i zamieszać. Kukurydzę odsączyć z zalewy i dodać do ryby. Na koniec dodać 1 łyżkę miodu i wymieszać. Sałatkę można polać łyżką miodu, ja tak lubię.