Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z takim farszem dzieci na pewno je polubią.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5567
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 378
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 85
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5567
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 378
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 85
Składniki
Wykonanie: Galaretkę zalać 1 szklanka gorącej wody, wymieszać i odstawić do stężenia. Wszystkie składniki na naleśniki zmiksować i odstawić na chwilę. Twaróg wymieszać z cukrem trzcinowym, cukrem waniliowym, jogurtem. Z przygotowanego ciasta naleśnikowego smażyć cienkie naleśniki i smarować lekko tężejącą galaretką, następnie przygotowanym serem i zawijać w ruloniki, oprószyć cukrem pudrem i podawać.