Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli tak jak ja, uwielbiasz sernik i naleśniki jednocześnie, to ten przepis będzie idealny! Bez użycia wagi kuchennej, nieskomplikowany :)
patelnia, mała miseczka, miska
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1787
Składniki
Do miseczki dodaj wszystkie składniki na nadzienie, dokładnie wymieszaj.
W misce wymieszaj wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe. Jeśli ciasto będzie za rzadkie należy dodać jeszcze trochę mąki.
Ciasto rozlej na rozgrzaną i lekko natłuszczoną patelnię. Smaż z obu stron do zarumienienia i złotego koloru.
Gotowe naleśniki przełóż gotową masą sernikową. Złóż w ulubiony kształt, możesz udekorować resztą nadzienia i ulubionymi dodatkami. Smacznego! :))