Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są po prostu przepyszne :)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 654
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 654
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Składniki
Do mąki kokosowej dodać produkty sypkie, sól, sodę, cukier i wymieszać. Jajko rozbełtać z maślanką i letnim masłem i dodać do mąki. Wszystko wymieszać na jednolitą masę.
Patelnię rozgrzać. Nakładać przygotowane ciasto. Smażyć z dwóch stron. Podawać z jogurtem, syropem klonowym, lub innym produktem wedle gustu. Smacznego!