Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalesniki z maki orkiszowej, każdy smaruje twarożkiem naturalnym i składam w trójkąty, na wierzch owoce, orzechy i ewentualnie sos lub miód
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1184
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 119
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 133
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1184
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 119
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 133
Składniki
Jajka, mleko I wodę mieszam, dodaje stopniowo mąkę I mieszam do połączenia składników. Naleśniki smażę na lekko natłuszczonej patelni. Następnie każdego naleśnika smaruje twarożkiem składam w trójkąty i dodaje owoce i orzechy.