Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na około 3-4 gofry, każdy po 39 kcal. Idealne na śniadanie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 42
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 42
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Rozgrzaną gofrownicę spryskaj oliwą, w ten sposób zaoszczędzisz na tłuszczu.
W misce wymieszaj mąkę, sól i cukier, osobno wymieszaj ubite jajka z jogurtem, wanilią i wodą. Wymieszaj wszystko razem.
Powoli wylewaj mieszaninę na gofrownicę, zamknij i czekaj aż gofry będą gotowe (postępuj zgodnie z instrukcjami na gofrownicy).
Wyjmij gofry i podawaj z ulubionymi dodatkami.