Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
2 stołowe łyżki wody 2 jajka 2 stołowe łyżki cukru 2 stołowe łyżki maki razowej dodatek owoce np banany
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 17
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 17
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
do wody wbijamy białka miksujemy gdy piana będzie ubita dodajemy cukier następnie żółtka na końcu mąka
na patelni rozgrzewamy odrobinę oleju rzepakowego lub trochę margaryny ja używam Kasię
na rozgrzany tłuszcz wlewamy wszystkie składniki smażymy z dwóch stron
usmażony omlet przekładamy na talerz dodajemy owoce według uznania
SMACZNEGO . Bardzo pyszne