Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5591
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 383
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5591
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 383
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Składniki
Białka oddziel od żółtek.
Żółtka wymieszaj z proszkiem do pieczenia, cukrem, cukrem wanilinowym i serkiem. Dodaj mąkę i kakao, znowu wymieszaj.
W osobnej misce białka ze szczyptą soli ubij na sztywną pianę. Pianę dodaj do masy i delikatnie wymieszaj.
Usmaż z obu stron na lekko natłuszczonej patelni, pod przykryciem na wolnym ogniu.
Gotowy przełóż na talerz, przełóż serkiem lub innymi ulubionymi dodatkami. Polecam złożyć na pół. Smacznegoo!