Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś trochę z innej beczki. Jedno z moich najbardziej lubianych śniadań. Zresztą wszyscy bardzo je lubimy. Szybkie, lekkie a co najważniejsze zdrowe.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 134
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 141
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 103
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22729
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 134
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 141
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 103
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22729
Składniki
Białka oddzielamy od żółtek. Żółtka mieszamy z mąka i woda. Białka ubijamy na sztywno i dodajemy do masy z żółtek. Całość delikatnie mieszamy. Ja smażę na oleju koksowym
Omlet smaruję jogurtem naturalnym i posypuję ulubionymi owocami ( w zimę zastępuje je mrożonymi ), można również użyć ulubionego dżemu, masła orzechowego. Polecam - jest przepyszny :)