Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat japońskiego omletu
miska, patelnia
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 193
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 193
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Składniki
Jajka wbij do miski i lekko utrzep z mlekiem.
Zalej grzyby mun wrzątkiem na ok 5 min. Wyjmij je z wody i pokrój w paski razem z innymi dodatkami.
Wsyp dodatki do miski z jakiem i wymieszaj. Wylej zawartość miski na rozgrzaną patelnię tak aby masa pokryła całą patelnię. Zacznij powoli zwijać rulon, dolej resztę masy i gdy się zetnie kontynuuj zwijanie.
Pokrój w paski i udekoruj keczupem.