Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na cukinie w pełni, omlet przygotowałam jako lunch do pracy.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 136
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 145
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 105
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22743
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 136
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 145
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 105
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22743
Składniki
Startą cienko cukinię podsmażyłam na oliwie, pod koniec dodałam tez starty czosnek. Posoliłam i popieprzyłam wybite jaja, dodałam odrobinę startego sera, rozlałam całość na cukinię i przykryłam pokrywką i poczekałam, aż masa się zetnie. Omlet był doskonały na ciepło i na zimno.
Smacznego :)