Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet z cudownymi dodatkami - cukinią i serem feta. Doskonała propozycja na sycące, pełnowartościowe śniadanie. Przygotowanie tego dania wam nie więcej niż kwadrans. Przetestuj ten przepis w najbliższy weekend. Z podanego przepisu otrzymacie dwa średniej wielkości omlety.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Cukinię umyj, przekrój wzdłuż na pół i jeszcze raz na pół. Następnie pokrój ją na cienkie trójkąciki.
Do miski wbij całe jajka, dodaj przyprawy. Składniki wybełtaj widelcem lub ubij trzepaczką.
Do masy jajecznej dodaj pokrojoną cukinię.
Na patelni rozgrzej oliwę. Wylej połowę ciasta na rozgrzany tłuszcz. Dodaj połowę rozkruszonego sera feta. Omlety smaż pod przykryciem na małym ogniu przez około 10 minut.