Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny omlet idealny na śniadanie lub kolację
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Jajka roztrzepać ze śmietaną, doprawić solą i pieprzem.
Oliwę i masło rozgrzać na dużej patelni, podsmażyć salami i zalać jajkami. Smażyć lekko podważając brzegi. Posypać startym parmezanem i bazylią.