Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny omlet, prosty i szybki w wykonaniu.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Plaster polędwicy lub szynki, boczku i sera żółtego kroimy w drobną kostkę.
Wbijamy jajka do miseczki dodajemy proszek do pieczenia, mąkę, sól, pieprz mielony i susz koperku. Miksujemy i na koniec wrzucamy pokrojone w kostkę składniki i lekko mikserem mieszamy.
Wlewamy wszystko na gorącą patelnię z tłuszczem i smażymy z obu stron na złoty kolor, pod przykryciem. Smacznego !!!