Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie, smaczne i szybkie w przyrządzeniu a zastępuje idealnie codzienne kanapki.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 83
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1678
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 700
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 83
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1678
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 700
Składniki
Paprykę, cebulkę myjemy i kroimy w średnią kostkę. Następnie pomidora kroimy w talarki. Do miski wbijamy jajka, dodajemy wszystkie warzywa, szczypiorek, mleko oraz sól i pieprz do smaku. Na średniej patelni rozgrzewamy masło. Wlewamy masę jajeczną i smażymy pod przykryciem ok 8-10 min.