Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna moja propozycja na śniadania, zwłaszcza takie weekendowe, bez pospiechu
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 51
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5408
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 51
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5408
Składniki
1. na patelni rozgrzać odrobinę oleju, dodać pokrojony czosnek i cebule, dodać szpinak, smażyć do odparowania płynu, 2. jajka wybić do miski, dodać pokrojone drobniutko: wędlinę, ser, pomidor i szczypiorek a na koniec szpinak, doprawić solą i pieprzem dobrze wymieszać, 3. masę rozlać do silikonowych foremek na muffiny, do 2/3 wysokości, piec w nagrzanym do 180 st piekarniku przez 20 min, smacznego