Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobre danie dla osób które nie przepadają za mlekiem;)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 495
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 495
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 157
Składniki
obrać i pokroić w kostkę jabłko i wrzucić do garnka z wodą ok 2 szklanki. zagotować
po zagotowaniu dodać płatki owsiane wraz z miodem rodzynkami i cynamonem chwilę pogotować razem caly czas mieszając aby nie przypaliły się płatki
kiedy nadmiar wody odparuje tak aby była gęsta owsianka dodaje pokrojony banan i zdejmuje z ognia owsiankę
przekładam je do misek i kiedy ochłodnie jem razem z jogurtem naturalnym, owocowym lub ze śmietana;)