Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się ją błyskawicznie, wieczorem wystarczy wymieszać kilka pysznych składników, wstawić na noc do lodówki i rano szamać smaczne, pożywne śniadanie :-)
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Składniki
Mleko, jogurt, miód i masło orzechowe należy wymieszać do rozpuszczenia składników. Dodać płatki owsiane i wszystko wymieszać. Miseczkę lub słoiczek odstawić na noc do lodówki, w tym czasie owsianka zgęstnieje. Rano udekorować ulubionymi owocami i płatkami migdałowymi. Smacznego :-)