Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią, kiedy na dworze chłodno, warto zadbać o odpowiednie, pełnowartościowe śniadanie :) Idealnie sprawdzi się owsianka na ciepło. Podana z garścią malin (świeżych lub mrożonych) zasyci na kilka kolejnych godzin i dostarczy organizmowi sporej dawki witamin i składników odżywczych.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 234
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 39
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 23
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 70
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 234
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 39
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 23
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 70
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 68
Składniki
W rondelku podgrzać mleko, dodać płatki, wiórki i otręby. Gotować na wolnym ogniu przez ok. 3-5 minut do zgęstnienia. Zdjąć z ognia, przelać do miski, dosłodzić miodem lub ksylitolem. Na wierzchu ułożyć maliny.