Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna,zdrowa i smaczna :)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 355
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14753
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 356
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 355
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14753
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 356
Składniki
Płatki zalać szklanką wrzątku i odstawić na parę godzin (jeśli chcemy zjeść owsiankę na śniadanie zalać płatki wieczorem dnia poprzedniego i odstawić na noc ) Do namoczonych płatków dodać serek,starte na grubych oczkach jabłko.żurawinę,miód,cynamon,proszek do pieczenia i wymieszać. Białka ubić na sztywno i delikatnie wymieszać z masą. Przełożyć do foremki i piec w 200 st ok 30-40 min Smacznego :)