Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Składniki
Wsyp płatki owsiane do dużej miski i zalej mlekiem migdałowym.
Całość wymieszaj, przykryj pokrywką lub folią spożywczą i umieścić w lodówce na noc.
Rano, przełóż całość do dużego rondla i ustaw na małym palniku.
Dodaj pokrojone śliwki kalifornijskie (zostaw kilka do dekoracji) i gotuj przez ok. 10 minut.
W razie potrzeby dodaj więcej mleka migdałowego.
o ugotowaniu podziel owsiankę do miseczek i udekoruj dodatkami oraz resztkami pokrojonych śliwek.