Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pancackes czyli amerykański gruby naleśnik. Przepis jest ogólnie bardzo prosty :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
Wszystkie składniki wsypujemy i wlewamy do miski mieszamy do czasu kiedy wszystkie grudki znikną
Kiedy wszystkie składniki się wymieszają wyjmujemy patelnie i wlewamy olej.
Smażymy do czasu kiedy nalesnik będzie na górze wilgotny i troszkę suchy.
Obracamy na drugą stronę i smażymy przez krótki czas. Smacznego :)