Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, mięciutkie, delikatne w smaku, prawie idealnie okrągłe^^ No cóż...Przepis dostałam od wujka z Australii, więc mogę mieć pewność, że wiedział co robi, kiedy pierwszy raz nam je przyrządził ^^
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 130
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 130
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszałam. W drugiej misce, ubiłam przez chwilę białko ze szczyptą soli. Dodałam resztą mokrych składników i ubijałam przez chwilę. Powoli dodawałam suche składniki :)
Ciasto należy odstawić na ok. godz. Możecie nawet zostawić na całą noc, żeby z rana usmażyć rarytasy na śniadanie :) I już ^^
No jeszcze smażenie, ale...Najlepsze i tak jest wgryzanie się w placki podane z masełkiem, miodem i borówkami^^ Mrożone, bo mrożone, ale jak ładnie wypuszczają sok przy gorących pancakes'ach ^^